Dental Sopron

A kezelés megkezdése előtt fogorvosaink mindenekelőtt konzultációra hívják pácienseinket. A kezelés menetének korrekt meghatározásához a fogászati státusz felmérésén túl panorámaröntgen felvételre is szükség lehet, melyet rendelőnkben már az első alkalommal elkészítünk. Szakembereink ezek alapján állítják össze a személyre szabott kezelési tervet. Általában ugyanannak a fogászati státusznak többféle megoldására is lehetőség van, ezeket vesszük sorra, beszéljük át alaposan a pácienseinkkel. A konzultáció során születik meg a végleges döntés arról, hogy milyen beavatkozásokat végezzünk majd el a kívánt eredmény elérése érdekében.

A Dental Sopronnál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Ön minden esetben pontosan tisztában legyen vele, hogy mi fog történni a fogorvosi székben, milyen eredményre számíthat, és mik a beavatkozás anyagi vonzatai. Ezáltal elérhetjük, hogy a Dental Sopronnál, valamint a Magyarországon töltött idő szorongásmentesen, hasznosan és kellemesen teljen – és tőlünk mindenki mosolyogva távozzon.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Töltse ki űrlapunkat és munkatársunk 24 órán belül visszajelez Önnek!

tovább a bejelentkezéshez

szájhigiéniás kezelés

A szájhigiéniás tanácsadás során dentálhigiénikus szakemberünk mindig páciensünk aktuális állapotának és adottságának megfelelő egyéni fog- és szájápolási technikát és eszközöket javasol. Ezek rendszeres, otthoni alkalmazása segít hosszú ideig fenntartani a fogak és az íny ideális állapotát.

A BSW Dental Group tagja