Dental Sopron

Az inlay egy rendkívül precíz és tartós, lenyomat alapján elkészített fogtömés. A rendelőben készült töméshez hasonlóan helyi érzéstelenítés után eltávolítjuk a fog üregéből a szuvas részeket, majd lenyomatot veszünk a kialakított üregről. Ezután a fogba ideiglenes tömést helyezünk. A következő alkalommal, az ideiglenes tömés eltávolítása után, a fogtechnikus által elkészített inlay-t beragasztjuk a fogba.

Az inlay (betét) vagy onlay akkor is hasznos lehet, ha töméssel már nem pótolható a foganyag-veszteség, de alkalmazásával elkerülhető, hogy koronát kelljen készíteni a fogra.

Az arany inlay a legjobb és leghosszabb élettartamú tömés. Az arany nem színeződik el, azonban színében elüt a fogtól, és drágább is.

Az arany-kerámia inlay látható részei kerámiából készülnek, ezért tökéletes esztétikai összhangban van a természetes fogak szépségével. Ellenáll az elszíneződésnek. Jó szájhigiéné mellett évtizedekre tökéletes megoldást biztosít a természetes foganyag pótlására.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Töltse ki űrlapunkat és munkatársunk 24 órán belül visszajelez Önnek!

tovább a bejelentkezéshez

szájhigiéniás kezelés

A szájhigiéniás tanácsadás során dentálhigiénikus szakemberünk mindig páciensünk aktuális állapotának és adottságának megfelelő egyéni fog- és szájápolási technikát és eszközöket javasol. Ezek rendszeres, otthoni alkalmazása segít hosszú ideig fenntartani a fogak és az íny ideális állapotát.

A BSW Dental Group tagja