Dental Sopron

Az eljárás alapja mindkét esetben ugyanaz: a fogakra helyezett fogfehérítő gél hatóanyagai eltávolítják a fogzománc elszíneződéseit.

 

Az otthon végezhető fogfehérítéshez szükséges egy egyedi sín, melyet a rendelőben vett lenyomat alapján a fogtechnikus készít el. A sínt – fogfehérítő géllel feltöltve – a páciens maga helyezi fel a fogaira. Napi néhány órás használattal 1-2 hét alatt érhető el a kívánt hatás.

 

Előnye:

bármikor elvégezhető otthonában, nincs időhöz kötve

 

A rendelőben végzett fogfehérítést akkor érdemes választani, ha rövidebb idő alatt szeretnénk látványos hatást elérni, vagy az elszíneződés oka ezt megkívánja. Ahhoz, hogy a fogfehérítő gél (ami általában magasabb koncentrációjú, mint az otthoni alkalmazásra használatosak) hatékonyabb legyen, aktiválni kell. A Dental Sopron fogorvosi rendelőben ehhez a fogtömések során is használt fényt alkalmazzuk.

 

Előnyei:

nem kell a fehérítő zselével otthon bajlódni,

a kívánt hatás mindössze 1 óra alatt elérhető;

nincs szükség lenyomatvételre.

 

Bármelyik módszert válassza is, a Dental Sopron fogorvosi rendelőben használt anyagok biztonságosak, és tartós hatást nyújtanak.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Töltse ki űrlapunkat és munkatársunk 24 órán belül visszajelez Önnek!

tovább a bejelentkezéshez

szájhigiéniás kezelés

A szájhigiéniás tanácsadás során dentálhigiénikus szakemberünk mindig páciensünk aktuális állapotának és adottságának megfelelő egyéni fog- és szájápolási technikát és eszközöket javasol. Ezek rendszeres, otthoni alkalmazása segít hosszú ideig fenntartani a fogak és az íny ideális állapotát.

A BSW Dental Group tagja